facebook pixel
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες λιανικής άνω των 49 € Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49 €
0
The basket is empty
ΣΥΝΟΛΟ:
0.00

Boho διακόσμηση

Boho διακόσμηση

Boho διακόσμηση

Boho, μποέμ, bohemian λέξεις που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας και είναι από τις πιο σύγχρονες αλλά και διαχρονικές τάσεις στην διακόσμηση και στο στιλ γενικότερα.

Το στιλ μποέμ είναι το ανακάτεμα (Mix & Match) διαφορετικών υφασμάτων, χρωμάτων, υφών και σχεδίων για να δημιουργήσετε έναν ζεστό και άνετο χώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητά σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας προτείνω μερικά προϊόντα από τη συλλογή Paradise Birds της εταιρείας Synchronia και θα σας δείξω πώς να τα ενσωματώσετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

-          Χρησιμοποιήστε πολύχρωμες ταπισερί

Οι ταπισερί είναι εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και υφή στους τοίχους σας, και είναι ένα σημαντικό στοιχείο του μποέμ στιλ. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε ένα κενό τοίχο ή για να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σας. Μπορούν να είναι από απλά βαμβακερά τυπωμένα στο χέρι υφάσματα έως και πολύτιμα παλιά κεντήματα.

Στα προϊόντα Synchronia θα βρείτε υπέροχα μεταξωτά υφάσματα για να στολίσετε τους τοίχους σας ή να τα τοποθετήσετε πάνω από το κρεβάτι σας.

Δείτε κάποια παραδείγματα:

 

 

-          Σχέδια Mix & Match

Το Boho είναι ανακάτεμα και πάντρεμα διαφορετικών σχεδίων για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και σοφιστικέ ύφος. Μαξιλάρια, ριχτάρια, ράνερ, παπλώματα, κουρτίνες σε τολμηρά χρώματα και σχέδια. Χρησιμοποιήστε τέτοια υφάσματα για μια boho νότα στο καθιστικό, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρα.

Δείτε κάποια παραδείγματα:

 boho διακοσμηση

 bohemian

-          Γεμίστε το καθιστικό με μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της μποέμ διακόσμησης. Αντί να επιλέξετε μαξιλάρια με συγκεκριμένο χρώμα ή σχέδιο, προτιμήστε αυτά που έχουν έντονα χρώματα και πολύπλοκα σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε μαξιλάρια από τη συλλογή Paradise Birds της Synchronia και να τα ενσωματώσετε στο καθιστικό σας για να δημιουργήσετε ένα ζεστό, χαλαρό και άνετο περιβάλλον.

Δείτε κάποια παραδείγματα:

 frida μαξιλαρια

-          Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά

Το bohemian στιλ είναι ακόμη ο συνδυασμός φυσικών υλικών όπως το ξύλο, ράταν και η γιούτα στην διακόσμηση του χώρου σας. Καλάθια, χαλιά από γιούτα και βαμβακερές κουρελούδες, μαξιλάρες δαπέδου και πουφ, μελωδοί και ξύλινα διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε τέτοια υλικά για να προσθέσετε ζεστασιά και ιδιαίτερο ύφος στον χώρο σας.

Δείτε κάποια παραδείγματα:

boho decoration

 -          Προσθέστε φυτά και φυσικά στοιχεία

Τα φυτά είναι βασικό στοιχείο της μποέμ διακόσμησης γιατί προσθέτουν ζωή και φρεσκάδα στον χώρο σας. Μπορείτε να βάλετε φυτά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, σε σημεία του σπιτιού σας, όπως γωνίες, πάνω από έπιπλα, στους τοίχους ή στα παράθυρα και να δημιουργήσετε μια φυσική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Δείτε κάποια παραδείγματα:

 bohemian διακοσμηση

 Με λίγα λόγια, αν θέλετε να προσθέσετε  boho διακόσμηση στο σπίτι σας συνδυάστε υφάσματα και φυσικά υλικά σε πολλά χρώματα και σχέδια και δημιουργήστε έναν άνετο, χαλαρωτικό και σοφιστικέ χώρο. Η συλλογή της synchronia έχει πολλά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το boho look: μαξιλάρια, πουφ, χαλιά, μεταξωτά σάρι, χαλιά γιούτας και κουρελούδες, μελωδοί και ονειροπαγίδες. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε, γίνεται τολμηροί και διασκεδάστε την μεταμόρφωση!

synchronia