facebook pixel
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες λιανικής άνω των 49 € Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49 €
0
The basket is empty
ΣΥΝΟΛΟ:
0.00

Δειγματισμός των νέων προϊόντων μας

Δειγματισμός των νέων προϊόντων μας

Δειγματισμός των νέων προϊόντων μας

Αγαπητοί συνεργάτες

Το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους αλλά στα δύσκολα ξεχωρίζουν αυτοί που ελπίζουν, επιμένουν και προσπαθούν για το καλύτερο.

Όπως γνωρίζετε όλες οι κλαδικές εκθέσεις μας έχουν ακυρωθεί λόγω covid αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να δείτε όλες τις νέες μας συλλογές και να ενημερωθείτε για ότι νέο υπάρχει:

1.       Εκθετήριο Χονδρικής – Στα κεντρικά μας στην Αργυρούπολη έχουμε διαμορφώσει τον χώρο όπως το περίπτερό μας για να μπορέσετε να δείτε τα πάντα από κοντά. Φυσικά για λόγους ασφάλειας και καλύτερης εξυπηρέτησής σας αν θέλετε να μας επισκεφτείτε θα πρέπει να μας καλέσετε στο 210 9935480 και να κλείσετε ραντεβού. Τα ραντεβού κλείνονται από 8π.μ. – 8μ.μ.όλες τις ημέρες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένων του Σαββάτου και της Κυριακής.

2.       Web Site – Ο ιστότοπός μας www.synchronia.gr  φιλοξενεί κατάστημα BTB σχεδιασμένο για να μπορείτε με απλό τρόπο και από τον χώρο σας, να δείτε όλα τα προϊόντα μας και να ψωνίσετε ηλεκτρονικά. Για να συνδεθείτε σαν πελάτης χονδρικής θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και εμείς θα αλλάξουμε το λογαριασμό σας. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 9935480.

3.       Επίσκεψη από συνεργάτη μας – Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη από συνεργάτη μας ο οποίος θα μπορέσει να σας βοηθήσει να κάνετε την παραγγελία σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν…

Δείτε εδώ τα νέα μας προιόντα!