facebook pixel
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες λιανικής άνω των 49 € Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49 €
0
The basket is empty
ΣΥΝΟΛΟ:
0.00

Τι είναι το Boho και πώς θα υιοθετήσετε το boho στυλ στο σπίτι σας

Τι είναι το Boho και πώς θα υιοθετήσετε το boho στυλ στο σπίτι σας

Τι είναι το Boho και πώς θα υιοθετήσετε το boho στυλ στο σπίτι σας

Το Boho είναι ο μποέμ τρόπος ζωής. Μια φιλοσοφία ανέμελης και χαλαρής ζωής χωρίς στρες και άγχη. Η Μποέμ φιλοσοφία δεν φυλακίζεται ανάμεσα σε συγκεκριμένα όρια, δεν νοιάζεται για το αύριο και τα όσα οι άλλοι πιστεύουν ή ακολουθούν. Η Μποέμ διαφέρει, και αυτή η μοναδικότητά της είναι που την κάνει ξεχωριστή.
Ζωηρά χρώματα, πολύχρωμα μοτίβα, φλοράλ υφάσματα, φυτά παντού, υφές και αντιθέσεις. Το Boho είναι μια τάση και στιλ που ακολουθούν πολλοί σχεδιαστές ρούχων, επίπλων και διακοσμητές τα τελευταία χρόνια.
Για να υιοθετήσετε αυτό το στιλ δεν χρειάζονται να το κάνετε με υπερβολή. Ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε, επιλέξτε αντίστοιχα:
Μαξιλάρια σε mix & match συνδυασμούς, ένα κάλυμμα κρεβατιού, ένα φλοράλ ριχτάρι, παλιά σάρι κρεμασμένα πάνω από το κρεβάτι σας, χειροποίητα χαλιά και κουρελούδες, πουφ από γιούτα ή βαμβάκι, γιρλάντες πομ-πομ κρεμασμένες σε παράθυρα, ονειροπαγίδες και μελωδοί, ζωγραφισμένα πόμολα στα έπιπλα σας, χαμηλά τραπεζάκια, παραβάν και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και να συνδυάσετε χωρίς υπερβολές. Οι επιλογές είναι πολλές και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό.

 

 

Θα βρείτε ένα πλήρη οδηγό Boho διακόσμησης εδώ:

https://spirossoulis.com/spiti-diakosmisi-enas-pliris-odigos-gia-na-uiothetisete-swsta-to-boho-stil-sti-diakosmisi-tou-spitiou-sas/